Leczo Domowe Składniki: 2 papryki różnokolorowe pokrojone wg.uznania 1 cebula pokrojona w piórka 2 cukinie pokrojone wg.uznania 4 pomidory pokrojone w kostkę bez skórki 30dkg. pieczarek pokrojonych łyżka papryki słodkiej 2 ząbki czosnku posiekane 2-3 łyżki przecieru pomidorowego olej sól pieprz cukier Przygotowanie: Do garnka wlewamy oliwę dodajemy cebulę, czosnek i smażymy aż się zeszkli. Dodajemy paprykę, pieczarki, pomidory, cukinię i podlewamy delikatnie bulionem lub wodą. Gotujemy na wolnym ogniu ok.15 min. Teraz dodajemy przecier pomidorowy, słodka paprykę i doprawiamy do smaku solą, pieprzem i jeśli będzie zbyt kwaśne cukrem. Wszystko gotujemy jeszcze chwilę tak by smaki się połączyły. Pyszne na gorąco ale lubię też na zimno. Nie pozostaje Mi nic innego jak życzyć Smacznego.